Main Page Sitemap

Manual de utilizare saeco magic de luxe


Apsând enter o singur dat, pe ecran apare: RIC.01 caffè Apsând din nou enter va manual începe operaia saeco de verificare a dozelor relative al primului produs care compune prima reet de baz: pentru indicarea cantitii de ap, respectiv al produsului cafea espresso. .
Operaiile de instalare i întreinere trebuie fcute de personal tehnic calificat.
codul aflat pe latura utilizare plcii CPU.Dati PER MDB (date pentru MDB) Acest meniu va aprea când opiunea MDB-ICP (Si) permite configurarea plii MDB-ICP.Prezzi (preuri ) Sunt disponibile pân la 10 preuri, aplicate câte unul pentru fiecare selecie.6.7.2 Splarea prilor care vin în contact cu alimentele saeco Splai toate prile distribuitorului care vin în contact cu alimentele.Persoana care aprovizioneaz aparatul Îi va fi asigurat cheia de acces în interiorul distribuitorului pentru: aprovizionarea cu produse, curarea manual extern, punerea în funciune i oprirea distribuitorului.Tutorialul se aplic pentru toate espressoarele complet automate, nu numai pentru modelele menionate în text.Apsând enter se acceseaz submeniul al crei prime funcii permite programarea tuturor seleciilor preului P0; pe ecran apa Tutto a prezzo 0?Nu este necesar sse introduc codurile 241, 242, 243, etc.Încredinai-le la firme specializate în colectarea deeurilor.Consultai capitolul 7 programare pentru verificarea introducerii parametrilor, coereni cu sistemul folosit.Tuburile de furnizare din silicon (fig.48) camera de furnizare (fig.49) Înainte de a efectua operaiunile de remontare tergei cu grij toate componentele.9.1.3 Aprovizionarea cu produse Când este necesar aprovizionarea aparatului apelai la operaiunile de prim instalare de la capitolul.8. Piesele care se pot demonta nu pot fi splate în maina de splat manual vase.
Sub prima cifr apare un cursor; cu tastele i (prima i a doua tast) crescând sau diminuând cifra; cu tasta 3 saeco mutai cursorul.
Tè naturale (ceai natural) activeaz reeta pe baz de ceai natural instant: ceai natural este ceai natural cu lapte excluzând automat reeta de butur solubil cu gust de ceai.
C Tasta 01 rights caffè acqua 075 E / PRG Ú Ú acqua 175 E / PRG acqua 175 E / PRG Ú acqua 155 E / PRG Schema precedent va fi exemplu pentru toate meniurile.Rmân sub tensiune priza cablului de alimentare (1, fig.22 priza de serviciu din interiorul distribuitorului automat (1, fig.23) i stories întreruptoarele de siguran (fig.21/23).În acest meniu este posibil introducerea a dou intrri maxcard i rifcard.Sistema MDB-ICP (sistem MDB-ICP) abilitare (S) pentru jetoniere cu protocol de comunicare MDB-ICP.17 doar pahar Ric.Legai i dezlegai cheia electronic de la placa CPU cu maina scoas din priz.Personalul tehnic Este singura persoan autorizat s intervin i s activeze procedurile manual de programare i reglare. scoatei capacul fiecrui vas i introducei produsul manual (fig.31 evitai comprimarea produsului i utilizarea unei cantiti excesive pentru a se evita utilizare învechirea produsului; este de preferat s se reumple containerele sims cu cantitatea de produs necesar pentru 2 încrcri succesive; controlai capacitatea fiecrui recipient.Sempre paletta (mereu paleta) permite distribuirea paletei pentru toate seleciile de solubile. Ca întotdeauna, pentru a iei din submeniu apsai tasta PRG.
rânia (1- fig.8) rmâne activat rights pân când doza de cafea mcinat ajunge la dozator (2- fig.8).


Sitemap